h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Siirt’te polise bıçakla saldıran kişi gözaltına alındı

Siirt’te polise bıçakla saldıran kişi gözaltına alındı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir polis memuru, psikolojik sorunları olan bir saldırgan tarafından bıçakla yaralandı. Saldırgan, gözaltına alınmaya çalışıldığı sırada polis memurunu boynundan bıçakla yaraladı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Saldırgan ise tutuklandı.

Siirt’in Kurtalan ilçesindeki bir olayda, polisi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandı. Olay, Yeni Mahalle’de meydana geldi ve saldırganın psikolojik sorunları olduğu biliniyor. Saldırganın ailesinin ihbarı üzerine, polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak saldırgan, kendisini gözaltına almak isteyen polis memurunu boynundan bıçakla yaraladı. Yaralı polis memuru, Kurtalan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan polis memuruna müdahale edildi. Saldırgan, gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Bu olayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor!

Dövmeli suçluya sonunda ulaşıldı: İşte yakalandığı anlar!

Sıradaki haber:

Dövmeli suçluya sonunda ulaşıldı: İşte yakalandığı anlar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.