h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Silah yarasıyla bulunan kişi hayatını kaybetti

Silah yarasıyla bulunan kişi hayatını kaybetti

Kocaeli İzmit ilçesinde bir adam evinde silahla vurulmuş olarak bulundu. Olayın meydana geldiği yer olan 5 katlı binanın 5. katındaki dairedeki Oğuzhan Sorguç, polis ve sağlık ekiplerinin gelmesiyle ölü olarak tespit edildi. Polis intihar ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İzmit’te Bir Adam Silahla Vurularak Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 34 yaşındaki bir adam, ikamet ettiği dairede silahla vurulmuş halde bulundu ve hayatını kaybetti.

Olay, Bağdat Caddesi’nde bulunan beş katlı bir binanın beşinci katında meydana geldi. İddialara göre, Oğuzhan Sorguç (34) isimli şahıs, ikamet ettiği dairede silahla vurularak bulundu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahaleler sonucunda Sorguç’un hayatını kaybettiği belirlendi. Sorguç’un cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, dairede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Olayın intihar olabileceği üzerinde durulurken, soruşturma başlatıldı.

Malatya’da endişe verici bir deprem meydana geldi.

Sıradaki haber:

Malatya’da endişe verici bir deprem meydana geldi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.