h Dolar 34,2910 % -0.03
h Euro 37,0165 % -0.03
h Sterlin 44,4190 % 0.14
h Altın (Gr) 2.996,37 %0,13
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybetti, damadı ağır yaralandı

Silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybetti, damadı ağır yaralandı

Konya'da bir evde çıkan silahlı kavgada damat ve kayınpederi yaralandı, ancak kayınpeder hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheliler gözaltına alındı. Gürcan A.'nın durumu ağırken, polis soruşturmasını sürdürüyor.

Konya’da meydana gelen silahlı kavga sonucunda bir damat ve kayınpederi yaralandı. Hastaneye kaldırılan kayınpeder maalesef hayatını kaybederken, damadın durumu ise ciddiyetini koruyor.
Saat 17.00 sıralarında Meram ilçesine bağlı Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’taki bir evde gerçekleşen olayda, Rıza Renkliışık adındaki kişi ile ayrılık sürecinde olan damadı Gürcan A. ve diğer ev sakinleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Rıza Renkliışık ve Gürcan A. ateşlenen silahın hedefi oldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine sevk edildi. Gürcan A., yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık ise sağlık ekipleri tarafından tedavi için Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Rıza Renkliışık hayatını kaybetti. Gürcan A., özel bir hastaneye nakledildikten sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Gürcan A.’nın durumu ciddiyetini koruyor.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Rıza Renkliışık ve yaralanmalara neden olan şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çanakkale’de hareket halindeki beton pompası alev topuna döndü.

Sıradaki haber:

Çanakkale’de hareket halindeki beton pompası alev topuna döndü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.