h Dolar 34,2444 % -0.12
h Euro 37,1473 % -0.12
h Sterlin 44,5438 % 0.48
h Altın (Gr) 3.010,11 %0,59
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Silikon tabancasının yol açtığı yangında 1 çocuk yaralandı

Silikon tabancasının yol açtığı yangında 1 çocuk yaralandı

Şanlıurfa'da silikon tabancasının prizde bırakılması sonucu çıkan yangında, ev kül oldu ve içerde mahsur kalan çocuk vücudunda yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangın ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’da prizde unutulan silikon tabancası nedeniyle çıkan yangında ev küle döndü ve vücudunda yanıklar oluşan bir çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, prizin içinde unutulan silikon tabancası nedeniyle dördüncü katta bulunan bir dairede yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin bölgeye gelerek müdahale etmesiyle söndürüldü. Ancak yangın esnasında içeride mahsur kalan bir çocuk vardı. Vatandaşlar ve ekiplerin birlikte çalışması sonucunda çocuk kurtarılarak hastaneye götürüldü. Çocuğun vücudunda yanıklar olduğu öğrenilirken, tedavi altına alındı.

Yangının neden çıktığına dair soruşturma devam ediyor.

Dodurga’da Kadınlar İçin Özel Bekleme Durakları Hizmete Sunuldu

Sıradaki haber:

Dodurga’da Kadınlar İçin Özel Bekleme Durakları Hizmete Sunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.