h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Sınava girmeden önce keyifli bir mola

Düzce Belediyesi, final haftasında olan üniversite öğrencilerine moral desteği sağladı. Düzce Üniversitesi ile işbirliği yaparak öğrencilerin sınav stresini azaltmak için bir etkinlik düzenleyen belediye, kütüphane alanında öğrencilere yemek ikram etti. Rektör ve belediye yetkililerinin katıldığı etkinlikte, Kadın Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan lezzetli yemekler öğrencilere sunuldu. Bu etkinlikle belediye, öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmelerini ve sınava daha motive olmalarını sağladı.

Düzce Belediyesi, öğrencilerin sınav stresini hafifletmek ve moral vermeyi amaçlayarak final haftasına giren öğrencilere anne eli yemek ikramında bulundu. Düzce Üniversitesi ile işbirliği içinde olan belediye, öğrencilere destek olmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Final haftasında öğrencilerin sakinleşmeleri ve evlerinde hissetmeleri için üniversite kütüphanesinde düzenlenen ikram gecesine Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi ve Kent Konseyi üyeleri de katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan lezzetli “Anne Eli Yemekler” öğrencilere sunuldu.

Bingöl’de, kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı.

Sıradaki haber:

Bingöl’de, kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.