h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sındırgı’da maden yüklü bir kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı

Sındırgı’da maden yüklü bir kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kaolin madeni yüklü bir kamyonun devrildiği kazada sürücü yaralandı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri yol güvenliğini sağlarken, sürücü Sındırgı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonucunda yol geçici olarak kapalı kaldı, ancak Sındırgı Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla tekrar açıldı. Kazayla ilgili tahkikat ise devam ediyor. (60 words)

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kaolin madeni yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Kaza, Sındırgı ilçesinin Yaylabayır-Yüreğil grup yolunda meydana geldi. Ekrem D. (51) tarafından kullanılan 43 ABS 510 plakalı kamyon, virajı alamayarak devrildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, yol güvenliğini sağladı. Yaralanan sürücü, Sındırgı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve daha sonra Balıkesir’e sevk edildi.
Kaza nedeniyle kısa süreliğine kapanan yol, Sındırgı Belediyesi ekipleri tarafından tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ağaca keserken düşen işçi ağır şekilde yaralandı

Sıradaki haber:

Ağaca keserken düşen işçi ağır şekilde yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.