h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şirket sahibinin oğlu, bir çalışanı bıçaklayarak hayatını kaybetti

Şirket sahibinin oğlu, bir çalışanı bıçaklayarak hayatını kaybetti

Bursa'da geç saatlere kadar çalışan Ayhan Gülal, evine bırakılmasını istediği işvereninin oğlu tarafından kalbinden bıçaklandı. Kanlar içinde kalan yaralıyı hastaneye taşıyan şüpheli T.S, kaza yaptı. Ancak tüm çabalara rağmen Gülal kurtarılamadı. Olay sonrası şüpheli T.S gözaltına alındı ve yargılanacak.

Bursa’da Gece Mesaisinde Çıkan Tartışma Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çalışan 42 yaşındaki Ayhan Gülal, akşam geç saatlere kadar mesai yapmak zorunda kaldı. İş günü sonunda evine bırakılması için talepte bulunan Gülal, işverenin 22 yaşındaki oğlu T.S. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma zamanla kavgaya dönüştü. Diğer çalışanların ve çevredeki insanların araya girmek için çaba sarfetmesini fırsat bilen T.S, aracından bıçak çıkardı. Kargaşa sırasında Gülal’a yönelen T.S, kalbinden ve başka bir bölgesinden olmak üzere iki kez bıçakladı. Yere yığılan Gülal, arkadaşı tarafından hastaneye yetiştirilmek üzere araca konuldu.

Yaralı ile birlikte ilerleyen araç, Kestel Devlet Hastanesi’ne ulaşmaya çalışırken bir kaza geçirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye ulaştırırken T.S. ise gözaltına alındı. Gülal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. T.S. ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Oğlunun şehit haberini duyarken unutulmaz bir ifadeyle gözlerimize kazınan baba hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Oğlunun şehit haberini duyarken unutulmaz bir ifadeyle gözlerimize kazınan baba hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.