h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şırnak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole devrildi

Şırnak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole devrildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, Taşarası köyü komato bölgesinde bir araç, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Şans eseri yaralanan sürücü, köylülerin yardımıyla kurtarıldı ve Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında, kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü kaybeden bir araç, şarampole yuvarlandı. Şans eseri yaralanan sürücü, sağ olarak kurtuldu.

Aldığımız bilgilere göre, olay akşam saatlerinde Taşarası köyü komato bölgesinde meydana geldi. Beytüşşebap ilçesine bağlı olan köyde, kayganlaşan yolda kontrolsüz bir şekilde ilerleyen araç, şarampole yuvarlandı ve Habur Çayı’na düştü. Ancak, sürücü köy halkı tarafından suyun karşı tarafından ip ve halat kullanılarak güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yaralı hemen Beytüşşebap Devlet Hastanesine sevk edilen ambulansla hastaneye götürüldü. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli’ye bir şehit haberi daha geldi

Sıradaki haber:

Kocaeli’ye bir şehit haberi daha geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.