h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şırnak’ta güvenlik operasyonu: 1 kişi tutuklandı, 6 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak’ta güvenlik operasyonu: 1 kişi tutuklandı, 6 şüpheli gözaltına alındı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 1'i serbest bırakıldı ve 1'i adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüphelinin ise işlemleri devam etmektedir.

Şırnak’ta PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı.

Terörle mücadele kapsamında Şırnak ilindeki Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetleri deşifre edilmeye çalışıldı. Operasyonlar neticesinde toplamda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, birisi ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bir şüpheli ise adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüphelinin işlemleri ise halen devam ediyor.

Balıkesir’de emniyet güçlerinin asayiş ve trafik denetiminde 10 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

Balıkesir’de emniyet güçlerinin asayiş ve trafik denetiminde 10 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.