h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sivas’taki bir mobilya fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Sivas’taki bir mobilya fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Sivas'taki Ofisline mobilya fabrikasında kaynak işlemi sırasında meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 işçi yaralandı. Patlamanın sebebi olarak oksijen tüplerinde yaşanan sorun gösteriliyor. Hızla yayılan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, yaralılar hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Sivas’ta bir mobilya fabrikasında kaynak işlemi sırasında meydana gelen patlama sonucunda 1’i ağır 2 işçi yaralandı.

Akşam saatlerinde Sivas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Ofisline isimli mobilya fabrikasında patlama yaşandı. Patlama, kaynak işlemi sırasında oksijen tüplerinde meydana gelen bir sorunun sonucunda gerçekleşti. Patlama sırasında yangın çıktı ve olayda Y.A. (28) isimli işçi ağır şekilde, S.S. (30) isimli işçi ise hafif şekilde yaralandı. Haber alınması üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını hızlı bir şekilde kontrol altına aldı. Ekipler, olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Ofisline fabrikasında meydana gelen patlamada 2 işçi yaralandı, 1’inin durumu ağır

Sıradaki haber:

Ofisline fabrikasında meydana gelen patlamada 2 işçi yaralandı, 1’inin durumu ağır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.