h Dolar 34,2437 % 0.32
h Euro 37,2581 % 0.32
h Sterlin 44,8110 % 0.63
h Altın (Gr) 2.992,21 %1,29
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Sobadan çıkan duman yaşlı bir adamı hastaneye sevk etti

“Sobadan çıkan duman yaşlı bir adamı hastaneye sevk etti

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir gecekonduda yaşayan yaşlı bir adam, sobadan yayılan dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri tarafından dışarıya çıkarılan adam hastaneye kaldırıldı. Olayın detaylarıyla ilgili polis inceleme başlattı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir gecekonutta yaşayan bir yaşlı adam, evinin içine dolan dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, Köşklü Çeşme Mahallesi’nde bir gecekonutta meydana geldi. Tek başına yaşayan B.Y., sobaya attığı yakacığın kapağını açık unuttu. Bu durum sonucunda sobadan dumanlar yükselmeye başladı ve kısa sürede gecekonduyu kapladı. Yakındaki vatandaşlar, gökyüzüne yükselen dumanları fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, gecekonduya girerek B.Y.’yi dışarıya çıkardı. Ardından sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’da ahır yangınında 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Bursa’da ahır yangınında 10 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.