h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a

Sobadan Sızan Gaz Hayatları Kararttı

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde 80 yaşındaki bir adam, sobadan kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı evinde ölü bulundu. Adamın yakınları, kendisinden haber alamayınca onun evine gitti ve kapıyı açan ekipler, hareketsiz halde yatağında bulunan yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de, 80 yaşındaki bir adam evinde sobadan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Bozkurt ilçesinde bulunan Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, yalnız yaşayan Nail Dinler’den haber alamayan yakınları evine giderek kontrol etti. Dinler’in kapıyı açmaması üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, kapıyı açarak içeriye girdi. Ekipler, yaşlı adamın hareketsiz bir şekilde yatakta olduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, yaşlı adamın sobadan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülüyor. İncelemelerin ardından Dinler’in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morgu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Lice ve Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlıkları aktif görevlerini sürdürüyor

Sıradaki haber:

Lice ve Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlıkları aktif görevlerini sürdürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.