h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sokak ortasında yaşanan bıçaklı saldırıda 2 kişi yaralandı!

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı saldırıda 2 kişi yaralandı!

Denizli'de iki grubun arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir kişinin tartıştığı genci ekmek bıçağı ile saldırdığı görüldü. Olay, Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İki yabancı uyruklu genci bıçakla yaralayan gençler, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan gençlerin sağlık durumu iyi ve soruşturma başlatıldı.

Denizli’de Sokak Kavgasında 2 Kişi Yaralandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinin Atalar Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, iki grup arasında çıkan kavga sonucunda 2 kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir kişinin tartıştığı gence ekmek bıçağı ile saldırdığı görülüyor.

Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle ortaya çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Henüz kimliği belirlenemeyen kişiler, Ali A. ve Horjat A. adında yabancı uyruklu iki gence saldırdı. Kavga sırasında bir şahıs, bıçakla yabancı uyruklu gençleri yaraladı. Yere düşen genç tekme, yumruk ve bıçakla saldırıya uğrarken, saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis gönderildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı gençlerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 kişinin bir kişiye saldırdığı, yere düşen gencin ise tekme ve yumruklarla darp edildiği görülüyor. Bir genç, elindeki ekmek bıçağıyla öfkesini alamayarak yere düşen şahsa bıçakla vuruyor ve ardından kaçıyor. Darp edilen gençlerin arkadaşı ise saldırganların bıçakla saldırdığını söyleyerek birkaç yumruk attıktan sonra olay yerinden kaçtığını ifade etti.

Yaralı gençlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Jandarma denetimlerinde trafik cezaları şiddetli şekilde arttı

Sıradaki haber:

Jandarma denetimlerinde trafik cezaları şiddetli şekilde arttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.