h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sokakta Kız Kardeşine Saldıran Şahıs Olayı

Sokakta Kız Kardeşine Saldıran Şahıs Olayı

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kişi, kız kardeşini sokak ortasında dövdü. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler, sosyal medyada tepki topladı. Çevredeki esnaf, genç kadını ağabeyinin elinden kurtardı. Ağabey ve kız kardeşi olay yerinden kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adana’da Korkunç Olay: Sokak Ortasında Kız Kardeşini Döven Şahıs Vatandaşlar Tarafından Görüntülendi!

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda sabah saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, adı belirlenemeyen bir kişi, kız kardeşinin yolunu keserek sokak ortasında şiddet uyguladı. Bu anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Olayın şiddeti o kadar büyüktü ki, kadının çığlıkları etrafındaki esnaf tarafından duyuldu ve hemen müdahale ettiler. Bunun üzerine ağabey ve kız kardeşi, polis gelmeden olay yerinden uzaklaştı. Ancak, sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

Yaşanan bu korkunç olay, güvenlik kameralarına da yansıdı ve polis ekipleri elindeki bu kanıtlarla soruşturmayı başlattı. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Bu tüyler ürperten olay, Adana’da yaşayanları ve tüm Türkiye’yi derinden sarsarken, sokaklarda güvenlik endişelerinin artmasına neden oldu. Bu tür şiddet olaylarının son bulması ve güvenli bir toplum oluşturmak için yetkililerin daha etkili önlemler alması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Karaman’da aranan 12 kişinin çeşitli suçlardan dolayı tutuklandığı belirlendi

Sıradaki haber:

Karaman’da aranan 12 kişinin çeşitli suçlardan dolayı tutuklandığı belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.