h Dolar 34,2684 % -0.03
h Euro 37,1183 % -0.03
h Sterlin 44,5595 % 0.55
h Altın (Gr) 3.011,05 %0,62
h BIST100 8.862,97 %1,70
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Sömestr tatili, İpekyolu üzerinde keyifle geçirilecek” başlığını seçebilirsiniz.

“Sömestr tatili, İpekyolu üzerinde keyifle geçirilecek” başlığını seçebilirsiniz.

Van'ın İpekyolu Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukların eğlenebilmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyor. 22 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklerde, animasyon gösterileri, çocuk oyunları ve palyaço gösterileri yer alacak. Bu etkinliklere tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinlikler, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Van Büyükşehir Kültür Merkezi'nde yapılacak. Eğlenceli ve öğretici olan bu etkinlikler sayesinde öğrenciler tatil sürelerini kaliteli bir şekilde geçirebilecek.

Van’ın İpekyolu Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini keyifli geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte, belediye animasyon gösterileri, çocuk oyunları ve palyaço gösterileri gibi ücretsiz etkinliklerle çocukları eğlendirmeyi amaçlıyor. Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Van Büyükşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bu etkinliklere tüm öğrenciler davetlidir. Programlar 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. İpekyolu Belediyesi, farklı etkinliklerle çocukların tatil sürelerini daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor.

Polis, silahı kapının alt kısmında buldu!

Sıradaki haber:

Polis, silahı kapının alt kısmında buldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.