h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sonsuzluğa uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın için veda töreni düzenlendi

Sonsuzluğa uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın için veda töreni düzenlendi

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, memleketi Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde terör örgütü lehine sloganlar atıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehit, Adıyaman Şehitliği'nde toprağa verildi. 27 yaşındaki şehidin bekar olduğu ve ağabeyinin astsubay olarak görev yaptığı belirtildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, memleketi Adıyaman’da son yolculuğuna uğurlandı.

27 yaşındaki Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki hain saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Türk bayrağına sarılı olan şehidin naaşı Adıyaman Havalimanı’na uçakla getirildi. Naaş havaalanında karşılanarak önce baba evine ardından Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık Camii’ne götürüldü.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde terör örgütü lehine sloganlar atıldı. Cenaze namazı ise ikindi namazını müteakip kılındı ve ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Adıyaman Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Osman Varol, 2. Ordu İd. Kur. Ybşk Tuğ. General Mustafa Er, Milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özkan, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile çeşitli kamu kurum ve kuruluş müdürleri, şehidin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın bekar olduğu ve ağabeyi Murat Sayın’ın ise astsubay olarak görev yaptığı belirtildi.

Polis, imha edilmesi gereken ürünleri satın aldığında şüphelinin yakalanmasını sağladı

Sıradaki haber:

Polis, imha edilmesi gereken ürünleri satın aldığında şüphelinin yakalanmasını sağladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.