h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sosyal medya topluluğu “C31K” üyelerine yönelik operasyon: 5 kişi gözaltına alındı

Sosyal medya topluluğu “C31K” üyelerine yönelik operasyon: 5 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı, kedilere eziyet ve örgüt propagandası yapan sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük'te yapılan operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların, çocukların kullandığı müstehcen yayınları ülkeye sokma, çoğaltma, satma, nakletme, ihraç etme, suçlu ve suçluyu övme, evcil hayvanları öldürme ve suç işlemeye teşvik etme gibi suçlardan tutuklandıkları belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, “C31K” olarak bilinen sosyal medya grubunun kedilere işkence yaptığı ve örgüt propagandası yaptığı tespit edilen üyelere yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük’te gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Yakalanan kişiler, çocukların müstehcen yayınları ülkeye sokma, yayma, satma, taşıma, ihraç etme, suçlu ve suçluyu övme, kasten bir evcil hayvanı öldürme ve suç işlemeye teşvik etme suçlamalarıyla tutuklandı.

Vatanını seven binlerce kişi, şehidini memleketinde karşıladı

Sıradaki haber:

Vatanını seven binlerce kişi, şehidini memleketinde karşıladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.