h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Stadyum çevresinde gerçekleşen yangın maç esnasında kontrol altına alındı

Stadyum çevresinde gerçekleşen yangın maç esnasında kontrol altına alındı

Safranbolu'da bir futbol maçında stadyum kenarına atılan yanıcı madde nedeniyle çıkan yangın, saha görevlilerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Olay, Karabük İdmanyurdu ile Beşbinevlergücüspor arasındaki U-16 Ligi müsabakasının oynandığı Safranbolu Stadyumu'nda meydana geldi. Yangın anı, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki bir stadyumda oynanan maç sırasında stadyum kenarına atılan yanıcı madde nedeniyle yangın çıktı. Neyse ki, saha görevlilerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın hemen kontrol altına alındı ve büyümeden söndürüldü. Olayın Emek Mahallesi’ndeki Safranbolu Stadyumu’nda meydana geldiği belirtilirken, U-16 Ligi’nde oynanan Karabük İdmanyurdu-Beşbinevlergücüspor müsabakasında yaşandığı aktarıldı. Bu olaya ilişkin anlık görüntüler ise bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mardin’de trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Mardin’de trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.