h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sulama kanalına düşen otomobilde 2 kişi yaralandı

Sulama kanalına düşen otomobilde 2 kişi yaralandı

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil sulama kanalına düştü, 2 kişi yaralandı. Kazada araç sürücüsü ve bir yolcu yaralanırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Çorum’un Uğurludağ ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir otomobil sulama kanalına düştü ve 2 kişi yaralandı. Kazanın yaşandığı Çorum-Uğurludağ karayolunda, sürücü Yaşar İ.’nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu araç HES’e ait sulama kanalına uçtu. Kazada, sürücü ile araçta bulunan yolcu A.İ. (9) yaralandı. Kazayı fark eden diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Uğurludağ Belediyesi itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kanaldan çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Uğurludağ Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Sultanbeyli’deki düğün salonunda yaşanan silahlı saldırının yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı

Sıradaki haber:

Sultanbeyli’deki düğün salonunda yaşanan silahlı saldırının yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.