h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir sulama kanalında erkek bir cesedi bulundu. Kimliği belirlenemeyen şahsın cansız bedeni, Hatay Büyükşehir Belediyesi sualtı arama ve kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarılarak olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi. Cesedin üzerinden herhangi bir belge çıkmadığı için kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar yapılacak.

Reyhanlı ilçesinde sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, Terzihöyük Mahallesi’nde bir sulama kanalında bir şahsın cesedinin bulunduğu bildirildi. Bölgedeki askeri görevliler, sulama kanalında bir kişi olduğunu fark etti ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Henüz kimliği belirlenemeyen ceset, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sualtı arama kurtarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınarak sudan çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekiplerine teslim edilen ceset, daha sonra morga götürüldü. Şu an için cesedin kimliği hakkında herhangi bir belge bulunmadı, ancak yapılan çalışmalar sonucunda kimliği tespit edilecektir.

Bolu’da işçi konaklama alanı korkunç bir yangınla yıkıldı

Sıradaki haber:

Bolu’da işçi konaklama alanı korkunç bir yangınla yıkıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.