h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a

Sultanbeyli’de Reddedilen Genç Adam, Düğün Salonunda Cinayet ve İntihar Etti!

Sultanbeyli ilçesinde bir genç adam, sevdiği kız tarafından ve ailesi tarafından reddedildikten sonra dehşet verici bir olaya karıştı. Bir düğün salonunda gerçekleşen olayda, önce kızı vuran genç adam, ardından kendi hayatına son verdi. Genç kız ağır yaralanırken saldırgan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yeni görüntüler gün yüzüne çıktı ve adeta dehşetin izlerini gözler önüne serdi.

Olay, Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Ziynet Sokak üzerinde bulunan bir düğün salonunda dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Taşan, daha önce evlenme teklif ettiği Kader Tonrok ve ailesiyle düğün salonunda karşılaştı. Ancak reddedildiği anlaşılan Taşan, belinden çıkardığı silahıyla Kader Tonrok’a ateş açtı. Ardından da intihar etmek için silahı kendi başına doğrulttu ve tetiği çekti. Ahmet Taşan olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Kader Tonrok ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya ait düğün salonunda kaydedilen yeni görüntüler, korkunç anları ortaya koymaktadır. Görüntülerde bir kişinin halay çekerken bir anda panikle koşuştuğu, ardından salonun içerisindeki diğer misafirlerin de kaçışmaya başladığı görülmektedir. Bu dehşet verici olay, insanların korku ve şaşkınlık içinde nasıl bir telaşa kapıldıklarını gözler önüne sermektedir.

Tüm bu olanlar, Sultanbeyli’de yaşanan trajik bir olayı haber niteliği taşımaktadır. Cinayet ve intihar olayı, gençler arasında yaşanan ilişki gerilimlerinin ne kadar tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne sermektedir. Yetkililer ise olayın detaylarını araştırmak ve benzer durumları önlemek adına gençler arasında farkındalık oluşturma çabalarını artırmalıdır.

İnternet alışverişinde hayal kırıklığı: 121 bin TL dolandırıcılık mağduru oldu!

Sıradaki haber:

İnternet alışverişinde hayal kırıklığı: 121 bin TL dolandırıcılık mağduru oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.