h Dolar 34,2134 % 0.24
h Euro 37,1208 % 0.24
h Sterlin 44,6482 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,89 %0,85
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’de 3 işçi ölümlü yangın, helikopter ile kaydedildi

Sultanbeyli’de 3 işçi ölümlü yangın, helikopter ile kaydedildi

Sultanbeyli'deki bir çelik malzeme üretim iş yerinde çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetti ve 2 işçi yaralandı. Yangın, dronlar tarafından havadan görüntülendi.

Sultanbeyli’de Çelik Malzeme Üretimi Yapılan İş Yerinde Yangın: 3 İşçi Hayatını Kaybetti, 2 İşçi Yaralandı

Sultanbeyli’de, Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangında, çelik malzeme üretimi yapılan konteynerde kalan işçilerden üçü hayatını kaybederken, ikisi ağır olmak üzere ikisi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, konteynerde yapılan incelemede Fırat Karadağ (17), Murat Çolak (21) ve Muhammed Şahin’in (18) hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca yangında yaralanan 2 işçi de bulunmaktadır.

Yangının havadan görüntülenebilmesi için bir dron da kullanıldı. Görüntüler, yangın sırasında çekildi ve olay yerindeki büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlendi.

Bu üzücü olayın nedeni henüz belirlenememiştir ve polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştır. Yangında hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına başsağlığı dileriz ve yaralı işçilere acil şifalar temenni ederiz.

Ünlü iş insanı Serdar Sözbir, güvenlik kameralarına yansıyan silahlı saldırıya uğradı.

Sıradaki haber:

Ünlü iş insanı Serdar Sözbir, güvenlik kameralarına yansıyan silahlı saldırıya uğradı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.