h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’deki düğün salonunda yaşanan silahlı saldırının yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı

Sultanbeyli’deki düğün salonunda yaşanan silahlı saldırının yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı

Sultanbeyli'de sevdiği kız tarafından reddedilen bir şahıs, düğün salonunda tabancayla kızı ve ardından kendini vurarak intihar etti. Genç kız ağır yaralanırken saldırgan hayatını kaybetti. Olaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yaralı şahsın kanlar içinde yerde yattığı ve vatandaşların müdahale ettiği görülüyor.

Sultanbeyli’de korkunç bir olay yaşandı: Reddedildiği kız ve ailesinin düğününde silahlı saldırıya uğrayan bir adam, önce kızı vurdu, sonra da intihar etti. Genç kız ağır yaralanırken saldırgan hayatını kaybetti. Olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı ve şimdiki haberimizde detaylara yer veriyoruz.

Sultanbeyli ilçesindeki Necip Fazıl Mahallesi, Ziynet Sokak’taki bir düğün salonunda dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda Ahmet Taşan isimli bir şahıs, daha önce evlilik teklifinde bulunduğu ancak reddedildiği Kader Tonrok ve ailesiyle karşılaştı. Silahını çeken Taşan, Kader Tonrok’a ateş etti ve genç kız kanlar içinde yere yığıldı. Ardından ise intihar girişiminde bulunarak kendi kafasına ateş etti. Olayı görenler hemen ağır yaralanan Kader Tonrok’a yardım etmek için müdahale etti. Kız, acil olarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Ahmet Taşan ise hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

Olaya ait düğün salonundaki yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yerde kanlar içinde yatan yaralı adam ve çevredeki vatandaşların müdahale ettiği anlar görülebiliyor.

Sultanbeyli’de yaşanan bu korkunç olay herkesi şok etti. Cinayet ve intihar etme nedeni henüz tam olarak bilinmemekle birlikte, polis olayı detaylı bir şekilde soruşturuyor.

Bilecik’te Yeni Bir OSB İçin Hazırlıklar Başladı

Sıradaki haber:

Bilecik’te Yeni Bir OSB İçin Hazırlıklar Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.