h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Sultangazi’de bir okulda yangın çıktı: Öğrenciler güvenli şekilde tahliye edildi

“Sultangazi’de bir okulda yangın çıktı: Öğrenciler güvenli şekilde tahliye edildi

Sultangazi'deki bir okulda elektrik panolarının yanması sonucu dumanla dolan bina hızla boşaltıldı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangın sonucunda paniğe kapılan veliler okula koştu. Öğretmenler tarafından tahliye edilen öğrenciler ise güvende. Yangın haberinin ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Sultangazi ilçesinde bulunan bir okulda elektrik panolarının yanması sonucunda binada duman oluştu. Yaşanan yangın paniği ile birlikte okul hızla boşaltıldı ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
50. Yıl Mahallesi’nde bulunan Melahat Öztoprak İlköğretim Okulu’nda saat 11.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle elektrik panolarında yangın çıktı. Yangın sonucunda okulun içi dumanla doldu. Öğretmenler, yoğun dumanın çatıdan çıktığını fark ederek öğrencileri hızla tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme işlemine başladı. Yangın haberinin ardından endişelenen veliler, çocuklarının yanına koştu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kısa sürede tamamen söndürüldü.

Ataşehir’de işçilerin kaldığı konteynerler alevlere teslim oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sıradaki haber:

Ataşehir’de işçilerin kaldığı konteynerler alevlere teslim oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.