h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultangazi’de silahlı saldırganların hedefi olan 2 kişi yaralandı

Sultangazi’de silahlı saldırganların hedefi olan 2 kişi yaralandı

Sultangazi'de motorlu 2 saldırganın rastgele ateş açması sonucu 2 vatandaş ayağından yaralandı. Olay anları güvenlik kamerasına yansırken, park halindeki bir araca da mermi isabet etti. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ise yaralıları hastaneye götürdü.

Sultangazi’de Ateşli Saldırı: Motorlu 2 Saldırgan Rastgele Ateş Açtı, 2 Vatandaş Yaralandı

Sultangazi’nin 75. Yıl Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bugün saat 12.55 sularında gerçekleşen olayda, motorlu iki saldırgan, cadde üzerindeki vatandaşlara rastgele ateş açtı. İddiaya göre, saldırganlar bilinmeyen bir sebep yüzünden caddede bulunan insanlara ateş etti. Bu korkunç olayda, 2 vatandaş ayağından yaralandı. Aynı zamanda cadde üzerinde park halinde olan bir aracın da 2 mermiyle vurulduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralılar hastaneye götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Saldırganların motorlarıyla gerçekleştirdikleri saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Hayrabolu’da tek katlı ev yangını çıktı.

Sıradaki haber:

Hayrabolu’da tek katlı ev yangını çıktı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.