h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şüpheli ve mağdur arasında cinsiyet krizi!

Şüpheli ve mağdur arasında cinsiyet krizi!

Aksaray’da bir evin bahçesinde demir korkulukları çalmaya çalışırken ev sahibi tarafından fark edilen ve polis tarafından yakalanan şüpheli ile mağdur arasında ilginç bir tartışma yaşandı. Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Ev sahibi Muzaffer Ç. (65), bahçenin demir korkuluklarını çalmaya çalışan iki şüpheliyi fark edince hemen müdahale etti. Şüpheliler, at arabasına binip kaçarken, ev sahibi traktörüyle peşlerine düştü. Şüpheliler kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Polis ekipleri, şüphelileri bekletirken ev sahibi Muzaffer Ç. ve eşi Şerife Ç. (63) olay yerine çağrıldı. Ancak, mağdur tarafın kadın olan şüpheliyi erkek olarak tanıması nedeniyle ilginç bir tartışma başladı. Şerife Ç., şüpheliyi kıyafetinden dolayı erkek olarak tarif etti. Ancak, şüphelinin gerçekte kadın olması üzerine yaşlı kadın ile şüpheli arasında “Ben erkek miyim” tartışması patlak verdi. Bu olayın ardından şüpheliler Z.K. (27) ile erkek kardeşi S.K. (26) gözaltına alındı ve at arabasına da el konuldu. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mobil bankacılık şifresi girildi, sonuç: 130 bin TL dolandırıldı

Sıradaki haber:

Mobil bankacılık şifresi girildi, sonuç: 130 bin TL dolandırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.