h Dolar 34,1502 % 0.11
h Euro 38,2353 % 0.11
h Sterlin 45,6817 % -0.21
h Altın (Gr) 2.917,30 %0,10
h BIST100 10.047,34 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Suriye’deki ABD üssüne SİHA saldırısı

Suriye’deki ABD üssüne SİHA saldırısı

İran yanlısı Şii silahlı gruplarının çatısı altında toplanan Irak İslami Direnişi, ABD askerlerinin bulunduğu Suriye'deki Hemo Üssü'ne SİHA saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıyı duyuran grup, İsrail'in Filistinli sivilleri hedef alan saldırılarına karşılık verdiklerini belirtti. Saldırının hedefini isabet ettiği ve direnişin düşman kalesini yok etmeye devam edeceği ifade edildi.

Irak’ın İran destekli Şii silahlı grupların birleştiği Irak İslami Direnişi, Suriye’deki Hemo Üssü’nde ABD askerlerine karşı SİHA saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

ABD askerlerinin bulunduğu Irak ve Suriye’deki üslerine yönelik saldırılar devam etmekte. İran yanlısı Şii silahlı gruplar tarafından oluşturulan Irak İslami Direnişi, saldırıyla ilgili olarak, “Siyonist rejimin Filistinli kadın, çocuk ve yaşlılara yönelik saldırılarına karşılık olarak, cephe militanlarımız bu sabah Hemo üssündeki işgal altındaki Kamışlı Havaalanı’nı hedef alan bomba yüklü SİHA saldırısı gerçekleştirdi” şeklinde bir açıklama yaptı.

Açıklamada, SİHA’nın hedefini başarılı bir şekilde vurduğu ifade edilerek, “Direniş, düşmanın kalelerini yok etmeye devam edecek” şeklinde belirtildi.

Bina çatısı, bacadan çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Sıradaki haber:

Bina çatısı, bacadan çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.