h Dolar 34,2738 % 0
h Euro 37,0351 % 0
h Sterlin 44,5242 % 0.01
h Altın (Gr) 3.023,64 %-0,12
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Suriye’deki ABD üssüne saldırı gerçekleşti, binlerce asker hayatını kaybetti

Suriye’deki ABD üssüne saldırı gerçekleşti, binlerce asker hayatını kaybetti

Irak İslami Direnişi, İran yanlısı Şii silahlı grupların birleştiği bir çatı altında faaliyet gösteren bir örgüttür. Bu örgüt, Irak ve Suriye'deki ABD üslerini hedef alan saldırılarını sürdürüyor. En son olarak, Suriye'deki Conoco petrol sahasındaki ABD üssüne füze saldırısı düzenlendi. Bu saldırı, Irak İslami Direnişi'nin bu yıl içinde ikinci kez gerçekleştirdiği bir saldırıydı. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalardan bu yana, Irak ve Suriye'deki ABD üslerine en az 120 saldırı yapıldı.

İran destekli Şii silahlı grupların Irak’ta bir araya geldiği Irak İslami Direnişi, Suriye’deki Conoco petrol sahasındaki ABD üssüne saldırı düzenlediğini duyurdu.

Irak İslami Direnişi, ABD’nin Irak ve Suriye’deki askeri üslerini hedef almaya devam ediyor. Bu kez Suriye’deki Conoco petrol sahasındaki üsse yapılan füze saldırısıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Irak İslami Direnişi tarafından yapılan açıklamada, “Irak ve bölgedeki ABD işgaline karşı tutumumuz ve Gazze’de yapılan zulme tepki olarak, Conoco’da bulunan işgal güçlerine füze saldırısı düzenlendi” denildi.

Bu yıl içinde Irak İslami Direnişi, söz konusu gaz sahasını ikinci kez hedef aldı. İsrail ile Filistin arasındaki çatışmanın başladığı 7 Ekim’den bu yana en az 120 saldırı Irak ve Suriye’deki ABD üslerine yönelik gerçekleştirildi.

Zonguldak’ta 32 kişilik suç örgütü davasında duruşmaya devam edildi

Sıradaki haber:

Zonguldak’ta 32 kişilik suç örgütü davasında duruşmaya devam edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.