h Dolar 34,1168 % 0.29
h Euro 38,1301 % 0.29
h Sterlin 45,4440 % 0.3
h Altın (Gr) 2.865,62 %1,30
h BIST100 9.935,37 %-0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Suriye’nin kuzeyinde PKK hedeflerine hava saldırısı yapıldı, dumanlar Nusaybin ilçesinden bile görüldü

Suriye’nin kuzeyinde PKK hedeflerine hava saldırısı yapıldı, dumanlar Nusaybin ilçesinden bile görüldü

Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde PKK/YPG'nin kontrolündeki tesisler, yapılan hava harekatıyla imha edildi. Harekatın devam ettiği Pençe-Kilit bölgesinde, terör örgütünün saldırıları sonrasında çok sayıda hedef vuruldu. Nusaybin ilçesinden de görülen yoğun dumanlar, operasyonların etkisini gösterdi.

Suriye’nin Kamışlı kentinde PKK/YPG’nin kontrolünde bulunan tesisler, Mardin’in Nusaybin ilçesi sınırından düzenlenen hava harekatıyla yok edildi. Bu saldırı sonucunda yükselen dumanlar, Nusaybin’den de net bir şekilde görülebildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’nın saldırılarına karşı hava harekatı devam etmektedir. Bu operasyonlar kapsamında Suriye’nin kuzeyine yapılan saldırılarda birçok terör hedefi imha edildi. Vurulan hedeflerden yükselen yoğun dumanlar, Nusaybin ilçesinde de gözlemlendi.

MİT, Suriye’de PKK Terör Örgütü’nün Hedeflerini Yok Etti

Sıradaki haber:

MİT, Suriye’de PKK Terör Örgütü’nün Hedeflerini Yok Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.