h Dolar 34,2411 % -0.12
h Euro 37,0790 % -0.12
h Sterlin 44,4998 % 0.42
h Altın (Gr) 3.011,18 %0,63
h BIST100 8.856,19 %1,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sürücü şahitlik ve uyarılarla beraber alev alan aracını kaydetti

Sürücü şahitlik ve uyarılarla beraber alev alan aracını kaydetti

Antalya'da park halindeki bir otomobilde çıkan yangında, mahalle sakinlerinin ekipler gelene kadar müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Bir kişinin olay anını kayıt altına alarak, otomobilin LPG'li olabileceği konusunda uyarıda bulunduğu belirtildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor.

Antalya’da sokakta park halinde olan bir otomobil alevlere teslim oldu. Mahalle sakinleri yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Olay anını kaydeden bir kişi, “Yaklaşmayın, çok kötü yanıyor. Otomobil LPG’li olabilir. Umarım patlama olmaz. Lütfen kendinizi riske atmayın” şeklinde uyarıda bulundu.

Yangın, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 77 Sokak’ta meydana geldi. Vatandaşlar tarafından fark edilen dumanların geldiği otomobil, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. Otomobilin motor bölümünden çıkan dumanlar kısa sürede alevlere dönüştü. Mahalle sakinleri, ekiplerin gelmesi öncesinde yangını söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bu sırada olayı kaydeden bir kişi, “Allah korusun, patlama olursa söndüremezler. Yaklaşmayın, çok kötü yanıyor. Otomobil LPG’li olabilir. Umarım patlama olmaz. Kendinizi riske atmayın” şeklinde uyarılarda bulundu. Yangın, olay yerine gelen ekipler tarafından hızlı bir şekilde kontrol altına alındı.

Polis, kazayla ilgili olarak incelemelerine devam ediyor.

Isparta’da çatıdan düşen bir kişi acı bir şekilde hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Isparta’da çatıdan düşen bir kişi acı bir şekilde hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.