h Dolar 34,2910 % -0.03
h Euro 37,0165 % -0.03
h Sterlin 44,4190 % 0.14
h Altın (Gr) 2.996,37 %0,13
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sürücülerin karşı karşıya olduğu büyük zorluk: Yollar buz pateni pistine dönüştü!

Sürücülerin karşı karşıya olduğu büyük zorluk: Yollar buz pateni pistine dönüştü!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki yoğun kar yağışının ardından yollar buz tuttu. Sürücüler ve yayalar, buzla kaplı sokaklarda zor anlar yaşadı. İki araç, rampalı bir sokaktan çıkmaya çalışırken metrelerce kaydı. Kameralara yansıyan bu zorlu mücadelede bazı araçlar başarılı olurken, bazıları geri dönmek zorunda kaldı. Yaya olarak dışarı çıkan vatandaşlar da ayakta durmakta güçlük çekti. İnsanlar, bu kadar zorlu bir kış mevsimine karşı şaşkınlık içinde yolculuklarına devam etti.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde buzlanan yollarda sürücülerin ve yayaların zorlu mücadelesi kameraya yansıdı. Son yılların en yoğun kar yağışının ardından oluşan buzlu sokaklar ve yollar, evlerinden işe gitmeye çalışan vatandaşlar ve sürücüler için zorluklarla dolu bir deneyim haline geldi. İlçede rampalı bir sokağa girmeye çalışan iki araç, üst caddeye çıkmaya çalışırken uzun bir mesafe kaydı. Bu zorlu mücadele, anbean kameralar tarafından kaydedildi ve bazı araçlar iteklenmeye çalışılmasına rağmen metrelerce kaydı. Bazı araçlar buzlu maratonu başarıyla tamamlarken, diğerleri geri dönmek zorunda kaldı. Yayan olarak işe gitmek zorunda kalan vatandaşlar da zor anlar geçirdi ve zaman zaman ayakta durmakta güçlük çekti. Vatandaşlar, “Bu kadarı da fazla kış ayı” şeklinde yorumlar yaparak yoluna devam etmeye çabaladı.

Vicdansızlığın bu denli acımasız örneği: Akülü tekerlekli sandalye almak isteyen yaşlı adamın dolandırılması şeklinde bir başlık seçebilirim.

Sıradaki haber:

Vicdansızlığın bu denli acımasız örneği: Akülü tekerlekli sandalye almak isteyen yaşlı adamın dolandırılması şeklinde bir başlık seçebilirim.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.