h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sürücüsü takla atan aracı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu

Sürücüsü takla atan aracı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu

Melikgazi ilçesinde meydana gelen kazada, bir hafif ticari araç takla attı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan şoförün yaşadığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Araç sürücüsü yaralandı ve çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparak onu dışarı çıkardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Melikgazi ilçesinde meydana gelen bir kaza, vatandaşların kahramanlık anlarıyla sonuçlandı. Gesi Mahallesi’nde bir hafif ticari aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir aydınlatma direğine çarptı ve ardından takla attı. Kazada yaralanan sürücüye çevrede bulunan vatandaşlar hızla yardıma koştu. Takla atan aracın içinden sürücü çıkarılarak ilk müdahale yapıldı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kaza sonucunda maddi hasar meydana gelirken, araç çekiciyle kaldırıldı. Vatandaşların sürücüyü kurtardığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seçil Erzan, Semih Kaya’ya “Paranın bana geleceği sözünü vermiş miydin?” diye sordu

Sıradaki haber:

Seçil Erzan, Semih Kaya’ya “Paranın bana geleceği sözünü vermiş miydin?” diye sordu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.