h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tahmazoğlu’nun Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı: İslam dininin önemli günlerinden biri olan Üç Aylar ve Regaib Kandili için Tahmazoğlu’ndan anlamlı bir mesaj geldi. İşte detaylar…

Tahmazoğlu’nun Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı: İslam dininin önemli günlerinden biri olan Üç Aylar ve Regaib Kandili için Tahmazoğlu’ndan anlamlı bir mesaj geldi. İşte detaylar…

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Regaib Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, üç ayların başlangıcı olarak nitelendirilen bu kandile ulaşmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Tahmazoğlu, mübarek üç ayların toplumsal huzura vesile olmasını ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Regaib Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, üç ayların manevi atmosferine girildiğini müjdeleyen Regaib Kandili’ne ulaşmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti. İslam alemine hayırlı olmasını dilediği mübarek üç ayların başladığına dikkat çeken Tahmazoğlu, bu ayların toplumsal huzura vesile olduğunu ifade etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu mesajında, “Mübarek Regaip Kandili üç ayların başlangıcını müjdeliyor. Recep, Şaban ve Ramazan ayları, Allah’ın rahmetinin bol bol yağdığı, insanların huzur ve mutluluğu bulduğu aylardır. Ramazan ayının da bu üç aylar arasında yer aldığını unutmayalım, zira Kur’an-ı Kerim bu ay içinde nazil olmuştur. Bu süre zarfında önemli mübarek geceler de bulunmaktadır. Rabbim, bu üç ayları güzel bir şekilde değerlendirmemizi ve hakkıyla yerine getirmemizi nasip etsin. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve kardeşlerimizin mübarek Regaip Kandili’ni kutluyorum” şeklinde konuştu.

Gelininin öldürülüp, cesedi yakılmaya çalışan kayınpeder için karar verildi.

Sıradaki haber:

Gelininin öldürülüp, cesedi yakılmaya çalışan kayınpeder için karar verildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.