h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tartıştığı komiseri ezerek yaralayan şoför, hakim karşısında görüldü.

Tartıştığı komiseri ezerek yaralayan şoför, hakim karşısında görüldü.

Orhangazi'de polis memuru Erdem Sevinç'i ezerek ağır yaralayan minibüs şoförü Orhan Öztürk'ün davası, Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Öztürk, "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla yargılanıyor. Olayın üzerinden 14 ay geçmesine rağmen tutuklu olan Öztürk'ün duruşması 7 Mart 2024 tarihine ertelendi.

Orhangazi, Bursa’da Komiser Erdem Sevinç’i ağır bir şekilde yaralayarak kaçan minibüs şoförünün davası görüldü. “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşma, ertelendi.

Olay, 9 Kasım 2022 tarihinde Orhangazi Muradiye Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi yan yolunda gerçekleşti. Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan Erdem Sevinç, eşiyle birlikte Bursa’nın Orhangazi ilçesine yıllık izin için gelmişti. İddialara göre, Sevinç, evden çıktığı sırada Endüstri Meslek Lisesi yanındaki bir iş yerinin önünden hızla gelen bir minibüs şoförünü uyardı. Tartışmanın ardından minibüs şoförü, minibüsü komiser Erdem Sevinç’in üzerine sürdü. Minibüs şoförü, Sevinç’in üzerinden geçtikten sonra olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Sevinç, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, meslektaşını ezerek kaçan minibüs sürücüsü Orhan Öztürk’ü İstanbul’da yakaladı.

14 aydır tutuklu olan Orhan Öztürk’ün “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla yargılandığı davaya devam edildi. Tutuklu sanık Orhan Öztürk ve avukatları duruşmaya katıldı. Mahkeme heyeti, taraf avukatlarını dinleyip Öztürk’ün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 7 Mart 2024 tarihine erteledi.

Şanlıurfa’da 7 ton 800 kilo sahte deterjan yakalandı!

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da 7 ton 800 kilo sahte deterjan yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.