h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tatvan’da Gazze’ye destek için ateşkes yürüyüşü başladı

Tatvan’da Gazze’ye destek için ateşkes yürüyüşü başladı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için yapılan ateşkes yürüyüşünde, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi. Yürüyüşte "Gazze İçin Acil Ateşkes" sloganıyla yürüyen kalabalık, Tatvan Yaşam AVM önüne kadar ilerledi. AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise konuşmasında, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekerek, dünya genelinde ses çıkanın sadece Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Etkinlik, Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit düşen askerler ile Gazze'de şehit olanlar için okunan dualarla son buldu.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı bir ateşkes yürüyüşü düzenlendi. İbadullah Camii’nin önünde toplanan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, “Gazze İçin Acil Ateşkes” sloganıyla yürüyüşe geçti. Kalabalık, Tatvan Yaşam AVM’nin önüne kadar ilerledi ve burada tekbirler getirdi. Etkinliğin başında Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu konuşmasında, Gazze’de yaşanan soykırıma Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse ses çıkarmadığını belirtti. Bedirhanoğlu, “Dünya’nın gözü önünde, yaklaşık iki buçuk aydır çok hain, çok vicdansız bir operasyon gerçekleştiriliyor. Maalesef Filistin topraklarında, özellikle Gazze’de masum siviller ve çocuklar insafsızca, vicdansızca ve hunharca bir şekilde katlediliyor” dedi. Duaların okunmasıyla birlikte etkinlik sona erdi.

Antalya’da bağımsız bir evde çıkan yangın korku yarattı

Sıradaki haber:

Antalya’da bağımsız bir evde çıkan yangın korku yarattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.