h Dolar 34,0017 % 0.29
h Euro 37,8610 % 0.29
h Sterlin 44,9644 % 0.89
h Altın (Gr) 2.820,36 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tayland’da gerçekleşen uçak kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Tayland’da gerçekleşen uçak kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Tayland'da tarlaya çakılan özel uçak kazasında pilot öldü, yolcu ağır yaralandı. Chonburi eyaletindeki Pattaya Eastern Havalimanı'ndan kalkan 2 kişilik X-Air Hanuman tipi tek motorlu özel uçak, 10 kilometre sonra tarlaya düştü. Avusturyalı pilot Stefan Molnar hayatını kaybederken, Alman yolcu Christian Leonard Schuf ağır yaralandı. Tarlada çalışan işçiler müdahalede bulunurken, sağlık ekipleri Schuf'u hastaneye sevk etti. Uçağın kaza nedeni henüz bilinmezken, soruşturma başlatıldı.

Tayland’da 2 kişilik X-Air Hanuman tipi tek motorlu özel bir uçak kalkıştan kısa bir süre sonra tarlaya düştü. Kazada pilot hayatını kaybederken, uçaktaki tek yolcu ağır yaralandı.
Tayland’ın Chonburi eyaletinde bugün, bir özel uçak havalandıktan kısa bir süre sonra düştü. Kazada 50 yaşındaki Avusturyalı pilot Stefan Molnar hayatını kaybederken, uçaktaki tek yolcu olan 51 yaşındaki Alman vatandaşı Christian Leonard Schuf ağır yaralandı.
Uçak, Çonburi eyaletinde bulunan Pattaya Eastern Havalimanı’ndan kalkış yaptı ve yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan bir tarlaya çakıldı. İşçiler tarafından müdahale edilirken, sağlık ekipleri de uçakta sıkışan ve iki bacağından yaralanan Schuf’u hastaneye sevk etti.
İşçilerin ifadesine göre, uçak kaza öncesinde bir süre tarlanın etrafında dolaştı ve ardından alçalarak bir ağaca çarptıktan sonra yere çakıldı.
Henüz kazanın nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmazken, soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Teknisyen, eşinin haber alamadığı trajik bir olay sonucunda asansör boşluğuna düştü ve hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Teknisyen, eşinin haber alamadığı trajik bir olay sonucunda asansör boşluğuna düştü ve hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.