h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ'ın 3 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda toplamda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonlardan biri Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi'nde A.G. isimli şahsın evinde gerçekleştirildi ve 4 gram esrar ile 2 adet esrar öğütücü ele geçirildi. Hayrabolu Lahana Mahallesi'nde ise İ.C. isimli şahsın üst aramasında 5 gram esrar maddesi bulundu. Malkara Hacıevhat Mahallesi'nde yapılan aramada ise 202 adet uyuşturucu hap, miktarı belli olmayan metamfetamin ve 2 cep telefonu bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheli ifadeleri alınmak üzere tutuldu.

Tekirdağ’ın 3 ilçesinde, uyuşturucu operasyonu düzenlendi ve bu operasyon sonucunda 3 kişi gözaltına alındı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’nın Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği aramada, A.G. isimli bir kişinin evinde 4 gram esrar ve 2 adet esrar öğütücü ele geçirildi. Aynı şekilde, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Hayrabolu Lahana Mahallesi’nde İ.C. isimli bir kişinin üzerinde yapılan aramada ise 5 gram esrar bulundu. Malkara Hacıevhat Mahallesi’nde ise E.S. isimli bir kişinin evinde yapılan aramada ise 202 adet uyuşturucu hap, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı içinde miktarı tespit edilemeyen metamfetamin ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Toplamda, 3 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Elektrik dağıtım kutusunda meydana gelen yangın kontrol altına alındı

Sıradaki haber:

Elektrik dağıtım kutusunda meydana gelen yangın kontrol altına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.