h Dolar 34,0532 % -0.05
h Euro 38,0034 % -0.05
h Sterlin 45,1694 % 0.03
h Altın (Gr) 2.798,53 %-0,14
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Teknisyen, eşinin haber alamadığı trajik bir olay sonucunda asansör boşluğuna düştü ve hayatını kaybetti

Teknisyen, eşinin haber alamadığı trajik bir olay sonucunda asansör boşluğuna düştü ve hayatını kaybetti

Arnavutköy'de bir asansör teknisyeni, bakım yaparken boşluğa düşerek hayatını kaybetti. Olay, Hadımköy Mahallesi'nde bulunan bir tekstil firmasında meydana geldi. Mustafa Ergün adlı teknisyen, dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü. Eşinin kendisine ulaşamaması üzerine durum ortaya çıktı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde Ergün'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Arnavutköy’de bir teknisyen, asansör bakımı yaparken dengesini kaybederek boşluğa düştü ve hayatını kaybetti. Olay, Arnavutköy Hadımköy Mahallesi Ürgüplü Caddesi’nde meydana geldi. Mustafa Ergün adlı 35 yaşındaki teknisyen, bir tekstil firmasında asansör bakımı çalışması yaparken dengesini kaybetti ve asansör boşluğuna düştü. Eşinin kendisini araması sonucunda durum ortaya çıktı çünkü Ergün’e ulaşamamıştı. Çalışanlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan kontroller sonucunda Ergün’ün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Ergün’ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

4 kişi yaralandı: Otomobil bariyerlere saplandı!

Sıradaki haber:

4 kişi yaralandı: Otomobil bariyerlere saplandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.