h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TEM’de tıra çarpan otomobilin tavanı koptu: 3 yaralı

TEM’de tıra çarpan otomobilin tavanı koptu: 3 yaralı

Kocaeli TEM Otoyolu'nda arıza nedeniyle duran bir tıra otomobil çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı ve otomobilin tavanı koptu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, yaralılar hastaneye kaldırıldı. İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı ancak kazalı araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

TEM Otoyolu’nda yaşanan korkunç kaza! Tıra çarpan otomobildeki yolcular yaralandı

TEM Otoyolu’nda Kartepe Sarımeşe Sapağı mevkiinde bir kazı meydana geldi. İddiaya göre, bir dinlenme tesisinden otoyola giriş yapan R.D. isimli sürücünün kullandığı Honda marka otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran Azerbaycan plakalı Volvo marka tıra arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra bir kamyonla çarpıştı. Kazada yolculardan A.I., A.D. ve F.I. isimli kişiler yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri tarafından müdahale edilen yaralılar, hastanelere sevk edildi.

Bu arada, İstanbul istikametine doğru yoğun bir trafik akışı oluştu. Polis ekipleri tarafından sol şeritten kontrollü geçiş sağlanarak trafik normale döndü.

Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Geri hareket yapan kamyon kadına çarptı

Sıradaki haber:

Geri hareket yapan kamyon kadına çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.