h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Terör operasyonunda 4 ilde gerçekleştirilen baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı

Terör operasyonunda 4 ilde gerçekleştirilen baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı

Osmaniye merkezli yapılan operasyonda terör örgütü PKK/KCK bağlantısı olan 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin Suriye'de faaliyet gösterip sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edildi. İfadeleri alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, diğer 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Osmaniye merkezli 4 ilde, terör örgütü PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye’de PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü ve sosyal medya hesapları üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik, Osmaniye merkezli Adana, Mersin, Mardin’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Kimlikleri tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Osmaniye’de ifadeleri alınan şüphelilerden 3’ü sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklandı, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla bırakıldı.

Motosiklet Sürücüsü Son Nefesine Kadar Yatarak Gitti, İnsanüstü Bir Dans Sergiledi

Sıradaki haber:

Motosiklet Sürücüsü Son Nefesine Kadar Yatarak Gitti, İnsanüstü Bir Dans Sergiledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.