h Dolar 34,3009 % 0.18
h Euro 37,2163 % 0.18
h Sterlin 44,5107 % -0.05
h Altın (Gr) 3.012,19 %0,03
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tır içerisinde bulunan ve toplamda 60,5 kilogram uyuşturucuyla ilişkili olan 2 şüpheli gözaltına alındı

Tır içerisinde bulunan ve toplamda 60,5 kilogram uyuşturucuyla ilişkili olan 2 şüpheli gözaltına alındı

Kırıkkale-Ankara karayolunda yapılan bir uygulamada durdurulan bir tırda, polis ekipleri tarafından yapılan aramada üzeri branda ile örtülü çuvalların içinde 110 paket halinde toplamda 60,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan A.B. ve E.U. isimli şüpheliler, emniyet işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve "uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla tutuklandılar.

Kırıkkale’de 60,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilen olayla ilgili olarak tır dorsesinde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yönlendirmesiyle İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere karşı operasyonlarını sürdürmektedir. Yahşihan ilçesinde bulunan bir uygulama noktasında durdurulan bir tırda şüpheli bulunan polis ekipleri, narkotik köpeği “Adam” ile arama yaparak, branda altına saklanmış 110 paket halinde toplamda 60,5 kilogram “skunk” adlı uyuşturucu madde ele geçirdi.

A.B. ve E.U. adlı şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra mahkemeye sevk edilen şüpheliler, “uyuşturucu ticareti” suçundan tutuklandı.

KKDGC Başkanı Harmankaya: Gazetecilik hala gerektirdiği dinamizm ve fedakarlıklarla zor ancak değerli bir meslektir

Sıradaki haber:

KKDGC Başkanı Harmankaya: Gazetecilik hala gerektirdiği dinamizm ve fedakarlıklarla zor ancak değerli bir meslektir