h Dolar 34,1630 % 0.04
h Euro 37,9948 % 0.04
h Sterlin 45,6319 % 0.08
h Altın (Gr) 2.884,45 %-0,02
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TIR kazası Bitlis’te meydana geldi: 3 kişi yaralandı

TIR kazası Bitlis’te meydana geldi: 3 kişi yaralandı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yem yüklü bir tır, gece boyu devam eden yoğun kar yağışının neden olduğu buzlanmadan dolayı devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtildi ve sürücülere yol şartlarına dikkat etmeleri konusunda uyarı yapıldı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, yem yüklü bir tırın buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Olay, Tatvan çıkışındaki Sorgun Kışlası mevkiinde gerçekleşti. Yoğun kar yağışının etkili olduğu gecede, kaygan zeminde kontrolü kaybeden tır, takla attı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar için acil sağlık ekipleri seferber oldu. Yetkililer, sürücülere karayollarının buzlu ve kaygan olabileceği konusunda uyarıda bulunarak, hızlarını yol şartlarına göre ayarlamalarını istedi. Bu tür kazaların önüne geçmek için dikkatli olunması gerektiğini vurguladılar.

Bitlis’te buzlanmadan kaynaklanan bir olayda tır devrildi: 3 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Bitlis’te buzlanmadan kaynaklanan bir olayda tır devrildi: 3 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.