h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tırın içinde 146 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Tırın içinde 146 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da yapılan bir operasyonda, polis ekipleri tarafından konteyner yüklü bir tırda yapılan aramada, zeminine zift ve boya ile streçlenerek saklanan 146 kilo uyuşturucu madde bulundu. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bir tırın konteynerinde yapılan narkotik köpekli aramada 146 kilogram uyuşturucu madde bulundu. Konteynerin tabanının zift ve boya ile kaplanarak gizlendiği tespit edildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürekli çalışmalarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda, Diyarbakır’dan Elazığ’a doğru seyahat eden bir araç ve tır, birbirleriyle bağlantılı oldukları belirtilerek durdurulmuş ve narkotik köpeğiyle arama yapılmıştır. Yapılan aramada, tırın dorse bölümünde yer alan 5 adet konteynerin tabanının zift ve boya ile gizlendiği ortaya çıktı. Konteynerlerde 168 parça halinde toplamda 143 kilogram 300 gram skunk maddesi ve 2 kilogram 850 gram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde taşımacılığında kullanılan araç, tır ve konteynerler emniyetin el koyduğu yediemin otoparkına çekildi.

Operasyon kapsamında 3 şüpheli, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’nin gizli yapılanmasına yönelik operasyon: 9 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

FETÖ/PDY’nin gizli yapılanmasına yönelik operasyon: 9 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.