h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tırmanış sporunu keşfeden otizmli çocuklar büyüklere ilham kaynağı oldu

Tırmanış sporunu keşfeden otizmli çocuklar büyüklere ilham kaynağı oldu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde bulunan Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu, Otizm Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile işbirliği yaparak, otizmli çocuklar için "Farklılıklarımız Gücümüzdür" adlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında otizmli çocuklar tırmanış sporuyla tanıştırıldı. Spor salonundaki tırmanış alanında gerçekleştirilen etkinlikte, topluluk öğrencileri otizmli çocuklarla yakından ilgilendi ve sporla ilgili bilgiler verdi.

SUBÜ Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu, Otizm Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin katkılarıyla otizmli çocuklara yönelik “Farklılıklarımız Gücümüzdür” etkinliğini düzenledi. Etkinlikte, otizmli çocuklar tırmanış sporuyla tanıştırıldı. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki tırmanma alanında gerçekleştirilen etkinlikte, topluluk üyeleri otizmli çocuklara yakından ilgi gösterdi ve spor hakkında bilgilendirme yaptı.

İzmir Dikili’de sağanak yağış etkisini gösterdi, okullar yarım gün tatil edildi

Sıradaki haber:

İzmir Dikili’de sağanak yağış etkisini gösterdi, okullar yarım gün tatil edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.