h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tofaş otomobili aniden alevler içinde kaldı ve yolda tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Tofaş otomobili aniden alevler içinde kaldı ve yolda tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir Tofaş otomobil, çevre yolunda seyir halindeyken aniden alev aldı. Sürücü son anda dışarı atlayarak kurtulurken, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdü. Otomobilde maddi hasar meydana geldi ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Bu olay, geçtiğimiz günlerde Adana'da yaşanan bir başka Tofaş otomobil patlamasının ardından gerçekleşti.

Kozan ilçesinde çevre yolunda meydana gelen olayda, Tofaş marka bir otomobil alevler içinde kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Kozan çevre yolunda, Sırkıntı Kavşağı’nda seyir halinde olan 01 P 2214 plakalı Tofaş Şahin otomobil, aniden alev aldı. Araç sürücüsü hızla kendini dışarıya atarak son anda canını kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede otomobilde çıkan yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobilde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Geçtiğimiz günlerde de Adana’da yine Tofaş marka bir otomobil, LPG alırken patlamış ve sürücü ile birlikte 3 kişi şans eseri ölümden kurtulmuştu.

Ağrı’da Gümrük Kaçağı Altınlarla Yakalanan Şahıs Sayısı 1’e Yükseldi

Sıradaki haber:

Ağrı’da Gümrük Kaçağı Altınlarla Yakalanan Şahıs Sayısı 1’e Yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.