h Dolar 34,1004 % 0.19
h Euro 38,1282 % 0.19
h Sterlin 45,3803 % 0.05
h Altın (Gr) 2.833,31 %0,16
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokat Belediye Meclis Üyesi Şadi İşeri’nin cenaze törenine kalabalık bir katılım gerçekleşti

Tokat Belediye Meclis Üyesi Şadi İşeri’nin cenaze törenine kalabalık bir katılım gerçekleşti

Tokat Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Şadi İşeri, ciğerlerine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti. Vefatı üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de cenaze namazına katıldı. İşeri'nin kanser tedavisi gördüğü biliniyor. Cenaze namazının ardından İşeri, Erenler Mezarlığı'nda defnedildi.

Tokat Belediye Meclis Üyesi Şadi İşeri’nin cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Tokat’ta AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı olan Şadi İşeri, ciğerlerine pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti. Cenaze namazı Ali Paşa Camiinde kılındı ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de törene katıldı. Dün akşam göğüs sıkışması şikayetiyle hastaneye başvuran İşeri’nin kalbi durdu ancak doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürüldü. Ancak gece saat 02:00 civarında ciğerlerine pıhtı atan İşeri, hayatını kaybetti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kente yaptığı ziyaret kapsamında Şadi İşeri’nin cenaze namazına katıldı. Namazın ardından İşeri’nin naaşı Erenler Mezarlığı’na götürüldü.

Şadi İşeri’nin bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

Çatı katındaki yangın, büyük bir korku ve panik yaratıyor

Sıradaki haber:

Çatı katındaki yangın, büyük bir korku ve panik yaratıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.