h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokat’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Tokat’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı. Operasyonda yapılan aramalarda metamfetamin, bonzai, sentetik hap, esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 5'i tutuklanırken 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda tutuklanan 5 kişi ve adli kontrolle serbest bırakılan 1 kişi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Erbaa’da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda toplamda 3 gram metamfetamin, 6 gram bonzai, 110 sentetik hap, 3 gram esrar ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Yapılan mahkeme sonucunda 5 kişi tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin imha edilmesi için gerekli işlemlere başlandığı bildirildi.

Kuşadası’nda endişe yaratan yangın olayı

Sıradaki haber:

Kuşadası’nda endişe yaratan yangın olayı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.