h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokat’ta meydana gelen kafa kafaya çarpışma sonucu araçlar kullanılamaz hale geldi, 5 kişi yaralandı.

Tokat’ta meydana gelen kafa kafaya çarpışma sonucu araçlar kullanılamaz hale geldi, 5 kişi yaralandı.

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde iki aracın çarpıştığı kaza sonucunda 5 kişi yaralandı. Yeşilyurt Devlet Hastanesi yakınında meydana gelen kazada Ali G. yönetimindeki bir otomobil ile Uğurcan K. yönetimindeki yabancı plakalı araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle hurdaya dönen araçlarla birlikte iki sürücü ve araçtaki diğer kişiler hafif yaralanmıştır. Durumu ağır olan bir kişi ise Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.

Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı bir trafik kazasında araçlar ağır hasar aldı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sularında Tokat-Sulusaray yolunda gerçekleşti. Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nin yakınında bulunan bir benzinlikten çıkan Ali G. tarafından kullanılan 58 SF 078 plakalı otomobil, Sulusaray-Tokat istikametinde seyir halinde olan Uğurcan K.’nin yabancı plakalı aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar, büyük ölçüde hurdaya döndü. Kazada hafif yaralanan iki sürücü ile araçlarda bulunan Ümitcan K., Hilal, Filiz G. ve Hatice Nur G. hemen Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hatice Nur G. ise Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

FETÖ bağlantılı kişi tarafından yurt dışına kaçarken kimliği kullanılan şahıs serbest bırakıldı

Sıradaki haber:

FETÖ bağlantılı kişi tarafından yurt dışına kaçarken kimliği kullanılan şahıs serbest bırakıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.