h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokat’ta uyuşturucuyla mücadelede sıkı denetimler yapılıyor

Tokat’ta uyuşturucuyla mücadelede sıkı denetimler yapılıyor

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Niksar ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde toplam 363,23 gram bonzai, hassas terazi ve 2 bin 975 TL ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınan şüpheli, adli makamlarca tutuklandı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu kullanımı ve satışı yapanlara karşı sıkı tedbirler alıyor.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Son olarak Niksar ilçesinde yapılan bir uygulama sırasında, Y.E.Ş. adlı bir kišinin üzerinde 2,59 gram bonzai bulundu. Y.E.Ş., uyuşturucu kullanma veya bulundurma suçundan adli işleme tabi tutuldu.
Ele geçirilen uyuşturucunun N.Y. adlı birinden temin edildiği tespit edildi. N.Y.’nin evine yapılan bir operasyonda ise toplamda 363,23 gram bonzai, 1 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 2.975 TL ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan N.Y., işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tokat Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılığı takdire şayan. Uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki bu başarılar, şehrimizde insanların güvenliğini sağlama konusundaki azimlerini gösteriyor.

Hatay’da yakalanan şahıs, üzerindeki 14 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla tutuklandı.

Sıradaki haber:

Hatay’da yakalanan şahıs, üzerindeki 14 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla tutuklandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.