h Dolar 34,0711 % 0.14
h Euro 38,0991 % 0.14
h Sterlin 45,3641 % -0.01
h Altın (Gr) 2.833,85 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Toz bulutu sebebiyle trafiğe durma, yayalar ise kaçma durumunda kaldı

Toz bulutu sebebiyle trafiğe durma, yayalar ise kaçma durumunda kaldı

Adıyaman’da yıkılan bir binanın neden olduğu toz bulutu, trafikte tehlikeli durumlar oluşturdu. Binanın yıkılması sonucunda oluşan toz bulutu, görüş mesafesinin azalmasına yol açtı ve araçların durmasına neden oldu. Sürücüler, tozun dağılmasını bekleyerek yolculuklarına devam ettiler. Binanın yıkılması sırasında trafik polisleri tarafından önlem alınsa da, her iki tarafın da güvenliğinin sağlanması gerektiği belirtildi. Vatandaşlar ise toz bulutundan kaçarken kaza riskini artırdılar.

Adıyaman’da Yıkılan Binanın Toz Bulutu, Trafiği Felç Etti

Adıyaman’ın merkezinde bulunan bir binanın yıkılması sonucu ortaya çıkan yoğun toz bulutu, trafikte büyük bir kaosa neden oldu. Araçlar aniden durdu, yayalar ise tehlikeden kaçmaya çalışırken, olası kazalara sebep oldu.

Adıyaman’ın Atatürk Bulvarı’nda bulunan Adliye yanındaki 8 katlı bina, iş makineleriyle kontrollü bir şekilde yıkıldı. Yıkım işlemi, 2 gün süren darbelerin ardından gerçekleştirildi. Atatürk Bulvarı’nın bir şeridi, trafik polisleri tarafından kapatıldı.

Yıkım sırasında iş makineleri tarafından uyarı amaçlı kornalar çalındı. Binanın yerle bir olması saniyeler içinde gerçekleşerek, etrafa büyük bir toz bulutu yayıldı.

Yoğun toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi oldukça azaldı. Yıkımı izlemeye çalışan vatandaşlar, tozdan kaçmaya çalışırken, kaza riski yaratıyordu. Tek şeritten ilerleyen trafikteki sürücüler, aniden durmak zorunda kaldı. Araç sahipleri, tozun dağılmasını beklemek için dörtlülerini yakarak bir süre beklemek zorunda kaldı. Tozun dağılmasının ardından trafik tekrar normal seyrine döndü.

Binanın yıkımıyla ilgili olarak açıklama yapan Günebakış Gazetesi Sahibi Mustafa Yücekaya, “Yıkım sırasında binanın bulunduğu taraftaki trafik durdu, ancak karşı taraftaki trafik normal şekilde devam etti. Yıkım sonrasında etrafa yayılan toz bulutu, trafik akışını tamamen engelledi. Şans eseri bir kaza yaşanmadı, ancak olasılığın yüksek olduğunu söyleyebilirim. Her iki taraftaki güvenlik önlemlerinin alınması daha iyi olurdu” şeklinde konuştu.

Yalova’da minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Yalova’da minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.